ABC Djeca - Skola za bosanski jezik - Online ABC Djeca - Aplikacija za bosanski jezik - App Store ABC Djeca - Aplikacija za bosanski jezik - Google Play StoreABC Djeca je aplikacija za učenje bosanskog (i engleskog) jezika. Aplikacija je namijenjena za djecu od 1 do 10 godina i nudi veliki broj sadržaja za interaktivno učenje na zabavan i jednostavan način.

Maternji jezik je jedna od najvažnijih ljudskih vrijednosti. Njegov značaj je višestruk; od stamenih identifikacionih temelja, preko komunikacionih, edukativnih, vaspitnih, psiholoških, emotivnih i patriotskih faktora. Mnoge generacije danas su izložene asimilaciji, a to se posebno odnosi na dijasporu. Da bismo izbjegli utjecaj iste, pored škola maternjeg jezika, potrebno je aktivno i osmišljeno raditi na učenju i očuvanju jezika kod najmlađeg uzrasta djece. Aplikacija ABC djeca pruža interaktivan način učenja bosanskog jezika, kroz zabavne, edukativne i druge metode, primjerene najmlađem uzrastu djece.

Uz pomoć aplikacije ojačajte osjećaj pripadnosti i sačuvajte naše korijene i identitet kod najmlađih!

Sadržaj aplikacije: slovarica, matematika/logika, geografija, brojevi, životinje, igre memorije, slagalica, boje, dani, mjeseci, godišnja doba, voće/povrće, pjesmice, igrice i brojni drugi sadržaji.

Sav sadržaj dostupan je na bosanskom (latinica i ćirilica) i engleskom jeziku, sa pratećim zvučnim i video sadržajima.

Aplikacija ne koristi reklame. Korištenje aplikacije (osim ABC TV) ne zahtijeva pristup internetu.

ABC Djeca tim kontinuirano radi na novim sadržajima!

Pretplatite putem PayPal

Nudimo i način pretplate putem PayPal.
Kliknite ovdje da biste koristili PayPal.

Pokloni Aplikaciju
Recenzije korisnika:

Novo u aplikaciji: Sve aplikacije

Kontakt

ABC Djeca
444 N. Michigan Avenue
Suite 1200
Chicago, IL 60611

Phone: + 1(800) 619-2940

Kontakt