ABC DJECA DONATORSKI POZIV

“DOĐIMO DO SVIH MERIDIJANA I NAŠIH MALIŠANA! PODRŽIMO UČENJE BOSANSKOG JEZIKA, BUDIMO DIO TIMA ABC DJECA”
Dragi Bosanci i Hercegovci u domovini i diljem svijeta,

Dobrodošli na web stranicu ABC Djeca Aplikacije namijenjene učenju bosanskog jezika putem multimedijalnih sadržaja za naše najmlađe uzraste - ma gdje bili! Dobrodošli u Tim čija je osnovna ideja – učenje bosanskog jezika i gradnja čvrstih mostova među nama, od porodice do šire društvene zajednice.

Ovaj Tim neimara krenuo je sa gradnjom ćuprije preko svih mora i okeana, preko svih meridijana, da poveže srce i dušu sa onim što nam u grudima najljepše odzvanja – bosanski jezik! Želimo putem ove Aplikacije doći prevashodno do svih naših mališana, nove generacije Bosanaca i Hercegovaca rasute diljem svijeta. Želimo pokucati na njihova vrata i dati im priliku, da kroz zabavu i igru, i u skladu sa savremenim trendovima, nauče svjetski a naš- Bosanski jezik. Uz ABC Djecu i njene interaktivne sadržaje naši mališani će usvojiti osnovna znanja iz Bosanskog jezika, samo sa jednim ciljem. Da nam kuća bude puna topline zavičaja i emocije najmilijih. Ništa bolje srce ne dira, do riječ i razumijevanje, onako kako su naši preci vijekovima prakticirali. Na bosanskom jeziku!

I zato vas pozivamo da u svakom slučaju postanete dio Tima ABC Djeca! Budite naš član donacijom za daljnji razvoj aplikativnih sadržaja i podrškom našim naporima da do svakog praga, na svakom kontinentu, donesemo toplu riječ Bosanskog jezika. Dobrodošla je svaka podrška ovom projektu! Od novčanih sredstava do materijalnih dobara (donacija tehničkih uređaja: tableti, smart telefoni, itd. za naše mališane u domovini i dijaspori). Vašu pomoć cijenimo i u širenju informacije o nama, kao i u proaktivnom angažmanu u ovom projektu u skladu sa vašim kreativnim mogućnostima.

Na kraju, bilo da su mališani u vašim domovima već odavno ozbiljni ljudi ili pak još uvijek razdragana dječica, podržite ideju da svi osmjesi i sve radosti našim domovima odzvanjaju poznato - na Bosanskom jeziku! Daljnji razvoj ABC Djeca moguće je podržati:

Kontakt

ABC Djeca
444 N. Michigan Avenue
Suite 1200
Chicago, IL 60611
Phone: + 1(800) 619-2940
Support: support@abcdjeca.com


Kontakt

ABC Djeca
444 N. Michigan Avenue
Suite 1200
Chicago, IL 60611

Phone: + 1(800) 619-2940

Kontakt